HeadFirst since 1995.

Vanaf 1 maart werkt TheTalentSource samen met HeadFirst, een full service HR-dienstverlener. Met deze samenwerking wordt het netwerk van TheTalentSource een stuk groter. Veel nieuwe opdrachten waar wij jou aan kunnen matchen. 

Met jouw toestemming wordt jij ook een Talent in de HeadFirst database. TheTalentSource deelt jouw gegevens en HeadFirst kan jou dan ook rechtstreeks benaderen. Klik op de button en bekijk de nieuwste vacature nu. Vergeet niet ons toestemming te geven via het vinkje in het solicitatieformulier.

Wie is HeadFirst?

Sinds 2011 maakt HeadFirst gebruik van een online marktplaats genaamd Select. De eerste online marktplaats voor tijdelijke vacatures. Het doel? Zelfstandige professionals verbinden met professionele dienstverleners en andere bedrijven die werkzaam zijn in recruitment. Een tussenpersoon is niet langer nodig. Ze kunnen elkaar snel en efficiënt vinden. Headfirst faciliteert van begint tot eind. Van het technische proces tot administratieve vraagstukken.

Ze zijn constant op zoek naar manieren om te verbeteren. Maar één ding veranderd nooit. Ze zorgen er altijd voor dat de juiste persoon, op het ideale moment aanwezig is voor de gewenste periode. Bekijk de vacatures nu.

Vacatures
headfirst